Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

RESOR

Upplev och lär om smakernas riken!
Våra nära relationer med producenter av dryck och mat världen över gör att vi kan erbjuda unika smakresor. Den ger oss möjlighet att besöka vingårdar och destillerier som normalt inte öppnar för allmänheten. Våra producenter hjälper oss också att hitta de genuina restauranger som gör våra resor till något utöver det vanliga.  

För visst smakar Amarone bäst om du avnjuter den i solen omgiven av Venetos böljande kullar!

Här presenterar vi aktuella resor. Frågor om reseprogram, boendet, måltider med mera besvaras av VinContorets Lennart Grimsholm. Du når honom på telefon 010 - 490 27 90 eller via e-post.

RES MED OSS TILL DOURODALEN, 2–7 OKTOBER 2023
- En upplevelse med mat, vin och ädla portviner

VinContorets höstresa 2023 går till norra Portugal. Vi startar med två övernattningar i Porto och besöker portvinshusen C. da Silva och Barros på södra sidan av Dourofloden. Den vackra staden Porto hinner vi också titta lite närmre på. De vackra terrassodlingarna utmed floden in i landet kommer vi att njuta av när vi färdas upp mot Pinhão. Som alltid på våra resor blir det besök på ett flertal vingårdar och goda måltider.

Flyg från Arlanda eller Landvetter till Porto, hotellvistelse (5 nätter), alla måltider inklusive viner till luncher och middagar ingår i priset. Antalet deltagare är begränsat till 22 personer. Pris 24.995 kronor. Fullständigt reseprogram och bokningsinformation kommer att finnas på VinContorets hemsida i början på mars.

Gör en intresseanmälan redan nu för att reservera din plats på resan! E-posta till resa@vincontoret.se och ange namn(en) på resedeltagare.

KONFERENSRESOR

Konferens med det lilla extra
Konferera i Italien, Tyskland eller kanske Skottland och kombinera din resa med provningar och spännande besök hos dryckesproducenter! Vi skräddarsyr konferensresor där allt ingår! Kontakta oss för mer information om er speciella konferensupplevelse.