Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

Bli franchisetagare för VinContoret!

2023-01-01

Starta eget VinContor! Kontakta oss för att få veta mer om vår spännande verksamhet.

Vi erbjuder dig ett starkt koncept i en spännande bransch.

VinContoret, som funnits sedan 2006 och som bygger på ett koncept med olika typer av kvalitativa upplevelser. Grunden utgörs av dryckesprovningar, men i vårt utbud ingår även en rad andra arrangemang – allt ifrån skräddarsydda events till upplevelseresor.

VinContoren arbetar med tre marknader: Företagskunder, med event för kunder och personal. Privatkunder, med öppna provningar och samarbete med lokala restauratörer. I våra Vinkällare/Future Relations Lounge finns lokaler för minikonferenser och möten samt lagring av viner under optimala förhållanden.

Vi söker dig som redan i dag arbetar med drycker och provningar, kanske i enskild firma. Vi vill även ha kontakt med befintliga verksamheter där drycker är ett naturligt inslag. Kanske driver du i dag en konferensanläggning som redan anordnar dryckesevent för kunder via andra samarbetspartners? Då vill vi höra från dig!
Kort sagt - vi söker samarbete med affärsmässigt drivna entreprenörer!

Vi erbjuder dig ett starkt koncept i en spännande bransch – utbildning, marknadsföringsmallar och egen IT-plattform. Med oss får du faktiskt det bästa av världar – du är din egen samtidigt som du kan känna dig trygg med VinContoret som samarbetspartner. Dessutom till ett konkurrenskraftigt pris.

Som franchisetagare tecknar du treårsavtal med VinContoret och betalar månadsavgift via autogiro. Vi har inget aktiebolagskrav eller revisorskrav. Kravet vi ställer på dig är affärmässighet och framåtanda! Du får utbildning och tillgång till kunniga kollegor och ett unikt koncept. Vi träffas på vårt utbildnings- och vincentrum på Vulcanön i Tidaholm, där du får lära dig att sälja in spännande event till dina kunder! Du kan arbeta över hela landet, men har hemorten som bas.

Vår styrka är det gemensamma konceptet. Ett VinContor kan kan skilja sig åt på många sätt från ett annat, men det påverkar inte vårt gemensamma koncept. Tänk på att en av de stora fördelarna med att vara franchisetagare är den direkta kopplingen mellan personlig prestation och ekonomiskt resultat.

Är du intresserad? 
Kontakta oss via e-post sverige@vincontoret.se eller ring 010 - 490 27 90 för mer information!

Du kanske känner någon eller några som skulle tända till på detta och som vill ha mer information? Berätta gärna för dem att vi vill ha kontakt med dem!


Vi söker samarbete med affärsmässigt drivna entreprenörer!
Vi söker dig som redan i dag arbetar med drycker och provningar, kanske i enskild firma. Vi vill även ha kontakt med befintliga verksamheter där drycker är ett naturligt inslag. Kanske driver du i dag en konferensanläggning som redan anordnar dryckesevent för kunder via andra samarbetspartners?

Arkivet »