Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark


RESOR


Upplev och lär om smakernas riken.

Våra nära relationer med producenter av drycker och mat världen över gör att vi kan erbjuda unika smakresor. Att VinContoret och Granqvist Beverage House är systerföretag gör att vi håller vår kunskap aktuell och levande.

Här presenterar vi aktuella resor.  Frågor om reseprogram, boendet, måltider med mera besvaras av VinContorets Lennart Grimsholm. Du når honom på telefon 010 - 490 27 90 eller via e-post.

Verona / Valpolicella 12 – 16 maj 2020

Vi bor på fyrstjärningt hotell inne i Veronas cemtrum och besöker  väl utvalda producenter i omgivningarna till Verona. Som alltid på våra resor äter vi på bra restauranger eller hos vinproducenterna. Givetvis ingår allt på resan även viner till luncher och middagar. Vi flyger från Arlanda och Landvetter till Verona och har chartrad buss för alla våra transporter.

Pris per person i dubbelrum: 18 995 kr inkl moms. Allt ingår i priset! Flyg, hotell, busstransporter, inträden, provningar, måltider (inklusive viner till luncher och middagar).

Antal platser är begränsat till 26 personer.

Fullständigt program med bokningsdetaljer finner du här.
Bokningsblankett laddar du ner här.


Piemonte 22 – 26 september 2020 

Med boende på det exklusiva hotellet Villa d’Amelia utanför Alba som bas besöker vi producenter i Barbaresco och Barolo. Tryffelsafari i samarbete med Tryffelinstitutet i Alba står också på programmet. I detta område som är känt sedan länge för sin ”Slow Food” besöker vi de bästa lokala restaurangerna för att få del av matkulturen.Givetvis ingår allt på resan även viner till luncher och middagar.

Pris per person i dubbelrum: 19 995 kr inkl moms. Allt ingår i priset! Flyg, hotell, busstransporter, inträden, provningar, måltider (inklusive viner till luncher och middagar).

Antal platser är begränsat till 26 personer.

Fullständigt program med resedetaljer finner du här.
Bokningsblankett laddar du ned här.

 

 

 

Spännande vingårdsbesök väntar i Toscana.