Share/Bookmark


RESOR


Upplev och lär om smakernas riken.

Våra nära relationer med producenter av drycker och mat världen över gör att vi kan erbjuda unika smakresor. Att VinContoret och Granqvist Beverage House är systerföretag gör att vi håller vår kunskap aktuell och levande.

Här presenterar vi aktuella resor. Välkommen att kontakta vår samarbetspartner First Class Travel för bokning och/eller information. Frågor om reseprogrammet, boendet, måltider med mera kan även besvaras av VinContorets Lennart Grimsholm. Du når honom på telefon 010 - 490 27 90 eller via e-post.

Exklusiv resa till Champagne 23 – 27 maj 2018 (fullbokad)

Vårens resa går till Champagnedistriktet! Här har du möjlighet att besöka några riktigt bra små och medelstora Champagnehus i detta klassiska distrikt. Vi bor på fyrstjärningt hotell i Reims centrum. Härifrån gör vi våra utflykter till de tre stora distrikten Montagne de Reims, Vallée de la Marne och Côte des Blancs. Champagne H Billiot, Champagne Haton, Champagne A. Vesselle är några av de producenter som vi besöker. Vad sägs om en lunch med champagne hemma hos en av våra producenter och en diner vinicole med genomgående champagne!  

Våra resor har blivit kända för sina kulinariska upplevelser, så även denna resa vilken bjuder  på många läckerheter i matväg. Klassiska Michelinrestaurangen ”Le Millinaire” i Reims missar vi naturligtvis inte.

Pris per person i dubbelrum:18 495 kr inkl moms. Flyg från Landvetter/Arlanda till Paris, busstransporter, hotell, inträden, provningar och samtliga måltider med tillhörande champagner/viner ingår i priset.

Antalet platser är starkt begränsat. Endast 20 personer har möjlighet att delta i denna exklusiva resa till Champagne. Vi samarbetar med First Class Travel som  tar hand om din bokning.
Nytt resetillfälle för denna resa blir våren 2019.

Fullständigt reseprogram finner du här.

First Class Travel tillämpar Konsumentverkets allmänna villkor för paketresor. För mer information: www.konsumentverket.se

Châteauneuf-du-Pape och södra Rhônedalen 25 – 29 september 2018

Följ med oss på en resa till södra Frankrike hösten 2018! Utmed floden Rhônes nedre lopp hittar vi några av de mest högkvalitativa områdena i Frankrike: Châteauneuf-du-Pape men också Lirac och Tavel tillsammans med några av de bästa av Côte-du-Rhône-byarna. Där besöker vi några utvalda bra producenter såsom familjen Gonnet, Domaine de Coyeux, Domaine les Lys med flera.

Vi flyger från Landvetter/Arlanda till Marseille och bor på ett mycket bekvämt hotell utanför Avignon. Vi besöker unika restauranger som vi tillsammans med våra vinproducenter i området valt ut. Vad sägs om vinmakarluncher, lunch på den klassiska Le Verger des Papes med betagande utsikt över vinodlingarna. Vingårdsvandring utanför Châteauneuf-du-Pape, diner vinicole på Auberge Tavel. Allt detta och mycket mer får du på vår resa hösten 2018.

Pris per person i dubbelrum:17 995 kr inkl moms.  Allt ingår i priset! Flyg, hotell, busstransporter, inträden, provningar, samtliga måltider (inklusive viner till lunch och middagar).

Antal platser är begränsat till 26. Vi samarbetar med First Class Travel som  tar hand om din bokning.

Fullständigt reseprogram finner du här.

First Class Travel tillämpar Konsumentverkets allmänna villkor för paketresor. För mer information: www.konsumentverket.se

 

 

 

Spännande vingårdsbesök väntar i Toscana.