Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

 

MAGASINET VINFO

Vinfo är vårt eget magasin om mat, dryck och upplevelser. Tidningen utkommer fyra gånger om året (tre printutgåvor samt en digitalutgåva) och skickas kostnadsfritt till dig som fyllt 25 år. Här finner du information om VinContorets evenemang, Granqvist Beverage House produkter och producenter samt recept, dryckestips och aktuella händelser rörande dryckesvärlden.

Vinfo har varit vår informationstidsskrift sedan månadsskiftet september-oktober 1995, då premiärnumret kom ut. Sedan dess har vi hunnit presentera en lång rad drycker, vinregioner och producenter. Det första numret trycktes i 2.000 exemplar och fick en strykande åtgång. Idag är upplagan uppe i drygt 65.000 exemplar och har cirka 55.000 prenumeranter! En prenumeration är kostnadsfri. Det enda du behöver göra är att meddela oss ditt namn, adress och e-postadress så sänder vi Vinfo till dig. Naturligtvis helt kostnadsfritt!

Välkommen som prenumerant!

SENASTE NUMRET

Mörkret tätnar och ljusen tänds. Om drygt en månad knackar tomten på dörren. Redan nu får du en liten ”julklapp” av oss – ett helt nytt nummer av magasinet VINFO! Som vanligt är sidorna i vinternumret fulla av fina dryckestips och julklappstips inför stundande högtider. Den här gången slår vi ett extra slag för vinterns röda nyhet Ivory & Burt Red Blend (sidan 6), från Lange Twins Winery i Lodi/Kalifornien, som lanseras i Systembolagets ordinarie sortiment den 2 december!

Vi får också lära oss mer om Madeiravin, när vi följer med till producenten Henriques & Henriques. I början av november tog deras H&H Boal 10 YO plats på Systembolagets hyllor. Ett vin som enligt producenten själv inte går att motstå!

Trevlig läsning och ta hand om varandra i mörkret!

VINFO NUMMER 79, 2019

Anmälan för Vinfo

Ditt namn*
Din e-postadress (obligatorisk för digitala utskick)
Adress*
Postnummer*
Ort*

Anmälan till vårt nyhetsbrev

Ditt namn
Din e-postadress*
Stad*