Share/Bookmark

 

MAGASINET VINFO

Vinfo är vårt eget magasin om mat, dryck och upplevelser. Tidningen utkommer fyra gånger om året (tre printutgåvor samt en digitalutgåva) och skickas kostnadsfritt till dig som fyllt 25 år. Här finner du information om VinContorets evenemang, Granqvist Beverage House produkter och producenter samt recept, dryckestips och aktuella händelser rörande dryckesvärlden.

Vinfo har varit vår informationstidsskrift sedan månadsskiftet september-oktober 1995, då premiärnumret kom ut. Sedan dess har vi hunnit presentera en lång rad drycker, vinregioner och producenter. Det första numret trycktes i 2.000 exemplar och fick en strykande åtgång. Idag är upplagan uppe i drygt 65.000 exemplar och har cirka 55.000 prenumeranter! En prenumeration är kostnadsfri. Det enda du behöver göra är att meddela oss ditt namn, adress och e-postadress så sänder vi Vinfo till dig. Naturligtvis helt kostnadsfritt!

Välkommen som prenumerant!

 

SENASTE NUMRET

Nu när hösten kröner träden med guldgula kronor och vinden sveper in med allt kyligare temperaturer kan vi se fram emot en hel del spännande nyheter på Systembolaget.  Allt från härligt färgsprakande röda viner till bärnstensfärgad irländsk whiskey och ungerskt vitt med fräschör. Intresserad? Mer information om våra nya produkter finner du i det senaste numret av VINFO.

Låt dig även inspireras av fantastiska smakkombinationer i det nalkande höstmörkret. I höstens VINFO kan ni läsa om vår heta paella med skaldjur och chorizo. Självklart med tillhörande dryckestips. I tidningen finner ni också recept på rödvinsmarinerad lammkotlett med timjan och nötig äppelsmulpaj till efterrätten. Mums! 

Vi önskar er trevlig läsning och en härlig höst!

VINFO NUMMER 74, 2017

Anmälan för Vinfo

Ditt namn*
Din e-postadress (obligatorisk för digitala utskick)
Adress*
Postnummer*
Ort*

Anmälan till vårt nyhetsbrev

Ditt namn
Din e-postadress*
Stad*