Share/Bookmark

 

MAGASINET VINFO

Vinfo är vårt eget magasin om mat, dryck och upplevelser. Tidningen utkommer fyra gånger om året (tre printutgåvor samt en digitalutgåva) och skickas kostnadsfritt till dig som fyllt 25 år. Här finner du information om VinContorets evenemang, Granqvist Beverage House produkter och producenter samt recept, dryckestips och aktuella händelser rörande dryckesvärlden.

Vinfo har varit vår informationstidsskrift sedan månadsskiftet september-oktober 1995, då premiärnumret kom ut. Sedan dess har vi hunnit presentera en lång rad drycker, vinregioner och producenter. Det första numret trycktes i 2.000 exemplar och fick en strykande åtgång. Idag är upplagan uppe i drygt 65.000 exemplar och har cirka 55.000 prenumeranter! En prenumeration är kostnadsfri. Det enda du behöver göra är att meddela oss ditt namn, adress och e-postadress så sänder vi Vinfo till dig. Naturligtvis helt kostnadsfritt!

Välkommen som prenumerant!

 

SENASTE NUMRET

Så kom den fantastiska sommarvärmen tillsammans med ytterligare ett nummer av tidningen VINFO! Perfekt för datorn, surfplattan eller mobilen.

Den här gången besöker vi bland annat producenterna LangeTwins från Lodi i Kalifornien och Rongopai från Marlborough, Nya Zeeland. Sedan tar vi reda på mer om vinets hållbarhet i en intervju med Granqvist Beverage House egen inköpare, Dan-Axel Flach.

Vad du lägger på grillen i sommar avgör vad du ska dricka till. I senaste numret av VINFO listar vi tre spännande recept med tillhörande dryckestips för ljumma sommarkvällar i goda vänners lag. Vad sägs som grillad nötstek tillsammans med ett kraftigt rödvin? Eller en vegetarisk hamburgare kombinerad med en krispig Riesling?

Vi önskar er en trevlig sommar. Ha det gott!

VINFO NUMMER 76, 2018

Anmälan för Vinfo

Ditt namn*
Din e-postadress (obligatorisk för digitala utskick)
Adress*
Postnummer*
Ort*

Anmälan till vårt nyhetsbrev

Ditt namn
Din e-postadress*
Stad*