Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

 

MAGASINET VINFO

Vinfo är vårt eget magasin om mat, dryck och upplevelser. Tidningen utkommer fyra gånger om året (tre printutgåvor samt en digitalutgåva) och skickas kostnadsfritt till dig som fyllt 25 år. Här finner du information om VinContorets evenemang, Granqvist Beverage House produkter och producenter samt recept, dryckestips och aktuella händelser rörande dryckesvärlden.

Vinfo har varit vår informationstidsskrift sedan månadsskiftet september-oktober 1995, då premiärnumret kom ut. Sedan dess har vi hunnit presentera en lång rad drycker, vinregioner och producenter. Det första numret trycktes i 2.000 exemplar och fick en strykande åtgång. Idag är upplagan uppe i drygt 65.000 exemplar och har cirka 55.000 prenumeranter! En prenumeration är kostnadsfri. Det enda du behöver göra är att meddela oss ditt namn, adress och e-postadress så sänder vi Vinfo till dig. Naturligtvis helt kostnadsfritt!

Välkommen som prenumerant!

SENASTE NUMRET

Kanske är den allra ljuvligaste tiden på året precis just nu – tiden mellan hägg och syren. När majsolen värmer våra ansikten och sommaren ligger som ett oskrivet blad framför oss. Alla lata dagar och ljumma sommarkvällar som väntar. Just den där härliga sommarkänslan har vi försökt fånga i VINFO nummer 83. Vi känner oss försiktigt optimistiska och vågar tro på en sommar med festligheter och bjudningar (om än inte med något större antal gäster). Med drinkrecept, rosétips, grillviner, sommarmat och vita balkongviner hoppas vi kunna ge er gott om sommarinspiration.

Vi önskar er alla en trevlig läsning!

VINFO NUMMER 83, 2021

Anmälan för Vinfo

Ditt namn*
Din e-postadress*
Adress*
Postnummer*
Ort*

Anmälan till vårt nyhetsbrev

Ditt namn
Din e-postadress*
Stad*